The Top DSM Community on the Web

For 1990-1999 Mitsubishi Eclipse, Eagle Talon, Plymouth Laser, and Galant VR-4 Owners. Log in to remove most ads.

  • Join the Community!

    DSMtuners is a massive archive of DSM information - but more importantly, it's a COMMUNITY! Join in and participate with other DSMers, and invite all of your DSM friends to make this place their home. Chat with others, create a build thread, post questions and answers. Get involved! Logging in will also remove many of the advertisements, along with this notice. ;) It will also allow you to view images in threads.

Please Support ExtremePSI
Please Support STM Tuned

ECUflash EVO ECU in 1g auto

Galant665

Proven Member
94
21
Oct 1, 2004
Las Vegas, Nevada
Have a 94 TSI with an Evo ecu. Been running it a year. Runs fine on SD with an Omni and GM sensor. Used a an old HKS VPC harness and an evo Patch harness. Just got a 93 TSI auto. Took the same harness and sensors and ECU. Installed it. MPI clicks out and wont stay running. Swap MPI. Same thing. Put stock ecu back in the 93. Runs fine. Put the Evo ecu back in the 94. Runs fine.
Obviously its not the patch harness I been using as it works fine on the manual car. Just put an auto swap in the 94 with a forced four shift box. Runs fine.

Scoured the diagrams looking for any wire that would affect the ignition or MPI and haven't found it. Anyone out there currently running an Auto with the stock TCU still and an Evo ECU?
 
Support Vendors who Support the DSM Community
Boosted Fabrication ECM Tuning ExtremePSI Fuel Injector Clinic Jacks Transmissions JNZ Tuning Kiggly Racing Morrison Fabrications MyMitsubishiStore.com Raven Fabrication RixRacing RockAuto RTM Racing STM Tuned VR Speed Factory

Latest posts

Build Thread Updates

Vendor Updates

Latest Classifieds

Top