The Top DSM Community on the Web

For 1990-1999 Mitsubishi Eclipse, Eagle Talon, Plymouth Laser, and Galant VR-4 Owners. Log in to remove most ads.

Please Support ExtremePSI
Please Support Morrison Fabrication

O2 Reading question

This site may earn a commission from merchant
affiliate links, including eBay, Amazon, and others.

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, and others.

Desi4Life

20+ Year Contributor
70
0
Feb 9, 2003
Milwaukee_WI
Just installed a A/F Gauge using the VFAQ directions. I tapped into the single wire under the pasenger side vent as the directions said. Now, my gauge always reads RICH. It is always at max and does not bounce at all. My car has been getting lower than usual gas mileage so am I running pretty rich then or is my gauge messed-up or did I tap into the wrong wire? I have that idle surge problem, could that have something to do with this? May be an O2 sensor?

Any suggestions would be greatly apprechiated...

Thanks
Desi
 
Take off your plugs. If they have a fuzzy black all over them then you are running rich.

Get someone to log your O2 voltage for you and see what's up.
 
Support Vendors who Support the DSM Community
Boosted Fabrication ECM Tuning ExtremePSI Fuel Injector Clinic Innovation Products Jacks Transmissions JNZ Tuning Kiggly Racing Morrison Fabrications MyMitsubishiStore.com RixRacing RockAuto RTM Racing STM Tuned

Latest posts

Build Thread Updates

Vendor Updates

Latest Classifieds

Back
Top