The Top DSM Community on the Web

For 1990-1999 Mitsubishi Eclipse, Eagle Talon, Plymouth Laser, and Galant VR-4 Owners. Log in to remove most ads.

  • Join the Community!

    DSMtuners is a massive archive of DSM information - but more importantly, it's a COMMUNITY! Join in and participate with other DSMers, and invite all of your DSM friends to make this place their home. Chat with others, create a build thread, post questions and answers. Get involved! Logging in will also remove many of the advertisements, along with this notice. ;) It will also allow you to view images in threads.

Please Support ExtremePSI
Please Support ExtremePSI
Reaction score
5

Latest activityPostingsAbout

    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      I would also like to mention the problem goes away when I turn my car off and turn it back on
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      Bro omfg I just left school for lunch and it was shifting so perfectly like what the f*** dude why is it acting perfect now
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      DDoes anyone know how long you can drive on a messed up torque converter?
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      Okay so I’m making time for the torque converter to get fix professionally if it doesn’t fix it then I’ll get the tranny rebuilt still if running like crap my have to sell and be done with it
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      Yeah maybe it only acts like shit when the cars up to temp also
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      Damn I will try this tomorrow I’m just trying to not spend so much money on the car I have the money to rebuild it but which it case what if it isn’t the problem? Now I have a rebuilt tranny and it still runs like garbo
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      I tested the brakes and they are not sticking I did as you mentioned now as I rev it to get it moving then let off the gas the rpm’s drop stupid fast ??? And my bad about going every were with this but it’s pissing me off I’ve looked after just...
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      No check engine light and it’s been going on for 4 weeks now also
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      I was also considering clogged fuel injectors because ever since it started happening my fuel economy is terrible now
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      What do you mean? Like should I put it in neutral and see if it rolls?There was also a time when, as I mentioned, it wouldn’t go until I pressed on the gas. Well I was going up a small incline going from a stop, i let of the brake to then go...
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      After multiple stop and goes eventually my car won’t even roll it will stay in place like it’s in park it won’t move until I press the gas
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      Well it could be because the 7k rpm only starts when I brake and go multiple times from a stop then it feels like I’m being held back as if my brakes are stopping so it feels like I’m stopping and driving at the same time which probably causes my...
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      I replaced everything thing that involves braking in the front I just haven’t done the rear and not glowing hot just a normal temp hot it was not to hot to worry about and you say check valve interesting… and the breaks do apply easily has me...
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      No do yk what I need to do so? I haven’t yet
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      So I just got back driving from work and my front breaks are hot but my rear brakes are not even warm????? But it is 30 degrees here and it only gets hard for me drive from a stop when my car is in hot temperatures…this is confusing now only when...
    • Ethenp23 replied to the thread 420a high rpm no acceleration.
      I was doing some research, is it possible that I could have a simple bad rear brakes?Before my car started acting up I had slammed on them to avoid a crash, 30 minutes later of driving and braking normally all of a sudden I had a hard time...
    • Could I buy a vacuum fittings and just cut my vacuum line were it’s melted and just use the fitting to connect the two together? Because it seems it melted it fully closed so no passage way
    • On my 1995 eagle talon 420a I found a vacuum hose coming from my egr leading to my intake an it seems to be melted can this cause any problems??
      • 6D8577AE-8935-436D-B76B-3D36F630E7FD.jpeg
      • 2FE3D445-EA8D-4D69-9987-ACA19E380E58.jpeg
      • 731AF2DF-8231-4ED7-8E6C-643F1B513F97.jpeg
    • Ethenp23 replied to the thread 2G 2g AR WIDER FENDERS.
      If you can find me a oem driver side fender I promise I’ll PayPal you 100$ Bc I know you won’t no one specifically for some reason sells a damn driver side fender I’ve found oem right fenders but when it comes to left fenders no one has one so my...
    • Ethenp23 replied to the thread 2G 2g AR WIDER FENDERS.
      Yeah I have two talons🤣….anyway carid has those garbage aftermarket fenders no thanks I’m trying to stick with the oem look
  • Loading…
  • Loading…
Support Vendors who Support the DSM Community
Boosted Fabrication ECM Tuning ExtremePSI Fuel Injector Clinic Jacks Transmissions JNZ Tuning Kiggly Racing Morrison Fabrications MyMitsubishiStore.com Raven Fabrication RixRacing RockAuto RTM Racing STM Tuned VR Speed Factory
Top