Speed Density

Posted by streetstyleauto, Feb 15, 2011
Newbie Forum - Beginner/newbie/general DSM modification questions. First mods, how to run 10's when you haven't run 12's yet, any tech question that doesn't fit in another tech forum.

  1. streetstyleauto

    streetstyleauto Probationary Member

    Classifieds Rating:
    100%
    Joined:
    Feb 22, 2009
    Posts:
    21
    Likes Received:
    0
    Fords, New_Jersey
    im getting dsmlink v3

    what do i need to run speed density

    do i need to get
    - SD bundle (MAP, IAT, pigtails and bung)
    or
    -sd cable

    or maybe boTH

    ALL FROM ECM TUNING

    thanks
    Last edited: Feb 15, 2011
    #1
  2. miguelmcv

    miguelmcv Proven Member

    Classifieds Rating:
    100%
    DSM Profiles:
    1
    Joined:
    May 3, 2009
    Posts:
    1,818
    Likes Received:
    10
    Los Altos Hills, California


    Here is all the Info that you need to know.


    sdsetup [ECMTuning - wiki]
    ECMTuning, Inc.
    #2
  3. johneclipse

    johneclipse Proven Member

    Classifieds Rating:
    100%
    Joined:
    Feb 24, 2009
    Posts:
    248
    Likes Received:
    0
    Douglasville, Georgia
    if you dont feel like wiring up the sensors yourself, get both. If you think you can tap into 4 wires from the ecu....get just the sensor bundle.
    #3
  4. 98GSXtacy

    98GSXtacy Proven Member

    Classifieds Rating:
    100%
    Joined:
    Jul 13, 2010
    Posts:
    219
    Likes Received:
    4
    Grand Junction, Colorado
    If you get just the bundle you will have to tap 4 wires but will also be able to get the majority of your ve table set up off of your maf. With the cable, it takes your maf out from the get go so you will have to start from scratch with the ve table. It really depends on what you would rather do, tap a few wires and have your ve table mostly set or dont tap any wires and start your ve from scratch.
    #4

Share This Page